Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το αγαπημένο σκορ του ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

Δημοφιλή

Τρεις ημέρες μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Σάμροκ Ρόβερς και το πρώτο σημαντικό του μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς στην Ιρλανδία, ο ΠΑΟΚ μετατόπισε την προσοχή του στο εγχώριο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (25.08) προκειμένου να ντουμπλάρει τις νίκες του στη Stoiximan Super League. Με τον καλοκαιρινό μαραθώνιο να συνεχίζεται για τους «ασπρόμαυρους», το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε τον κύκλο προετοιμασίας του κόντρα σε μία ομάδα που πέρσι «έσπασε» ένα σερί που την ήθελε να μην έχει καταφέρει να σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα δεν έχει σημειώσει γκολ και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη.

Από πλευράς διοργανώτριας αρχής απομονώθηκε το αποτέλεσμα που… αρέσει στον Δικέφαλο κόντρα στους Αγρινιώτες, έχοντας 17 διαδοχικές νίκες απέναντί τους και στις δύο έδρες σε ένα σερί που ξεκίνησε μετά τη «λευκή» ισοπαλία των δύο ομάδων στην Τούμπα στις 22 Νοεμβρίου 2015. Μέσα σε αυτό το σερί των 17 αγώνων που ακολούθησαν, ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα εννέα από τα ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής αναφορικά με το σκορ που εμφανίζεται σε μεγαλύτερη συχνότητα: «Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις δώδεκα νίκες του, με το 2-1 να είναι το πιο συχνό απέναντι στον Παναιτωλικό, αφού έχει παρουσιαστεί πέντε φορές. Ακολουθεί το 1-0 με τρεις παρουσίες. Η μοναδική τους ισοπαλία είναι με 0-0, ενώ η νίκη της ομάδας του Αγρινίου ήταν με 2-1».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία