Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το αγαπημένο σκορ του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό

Με τον Μπράντον Τόμας να παραμένει εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Άλι Σαμάτα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (15.09) για την αγωνιστική της Stoiximan Super League. Όπως ενημερωθήκατε αναφορικά με την προαναγγελία της πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε την στατιστική υπεροχή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (σ.σ με πέντε νίκες έναντι δύο των «πράσινων» και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία δέκα ματς) ενώ αναφέρθηκε και στο αγαπημένο σκορ.

Όσα επισημαίνονται από τη διοργανώτρια αρχή προ του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός αναφορικά με το αποτέλεσμα που εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα: «Το 2-1 είναι το πιο συχνό σκορ της τελευταίας πενταετίας, αφού τα πέντε από τα δέκα έχουν ολοκληρωθεί με αυτό. Τρεις νίκες του ΠΑΟΚ και δύο του Παναθηναϊκού, ενώ ακολουθεί το 0-0 που έχει εμφανιστεί δύο φορές».

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι η τελευταία φορά που δεν σημειώθηκε τέρμα σε μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν στις 25 Απριλίου 2021 για τα Play Off του πρωταθλήματος στην Τούμπα και από τότε έχουν διεξαχθεί 17 αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης που έχουν όλες γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version