Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… άγχος της Μπάνια Λούκα για τους ΠΑΟΚτσήδες

Η προπώληση των εισιτήριων για το Μπάνια Λούκα-ΠΑΟΚ στη Βοσνία έχει ξεκινήσει με τους ανθρώπους της αντιπάλου του Δικεφάλου να θεωρούν πως τα 7.200 εισιτήρια που βγήκαν σε κυκλοφορία θα εξαφανιστούν.

Με αφορμή τα παραπάνω πρόεδρος της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Ντέτζαν Σάτο, ανέφερε πως:  «Σίναι πολύ μικρό ούτως ώστε να φιλοξενήσει όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου γύρου μεταξύ Μπόρατς Μπάνια Λούκα και ΠΑΟΚ ενώ ξεκαθαρίζει πως η ζήτησή τους έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία: «Από Τρίτη έως Παρασκευή, τα εισιτήρια μπορούσαν να αγοραστούν μόνο στο επίσημο κατάστημα του συλλόγου κοντά στο Εθνικό Θέατρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα και μόνο όσοι οπαδοί μας που έχουν κάρτες μέλους.

«Ο αριθμός των εισιτηρίων ανά άτομο περιορίστηκε στα τέσσερα. Παρόλα αυτά, κόπηκαν σχεδόν 2.000 εισιτήρια. Από την Παρασκευή είναι σε ελεύθερη πώληση και εκτός από αυτό το μέρος, εκδοτήρια εισιτηρίων μπορούν να αγοραστούν στη δυτική κερκίδα του Σταδίου της πόλης. Συνολικά τυπώθηκαν 7.200 εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα (2.600 για τη δυτική κερκίδα με τιμή 30 μάρκα, τομείς Α και Δ, και 40 για τους τομείς Β και Γ και 4.600 για την ανατολική κερκίδα με 20 μάρκα έκαστος).

Ερωτηθείς για το γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απαγόρευσε στον ΠΑΟΚ να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια των εκτός έδρας αναμετρήσεων, ο πρόεδρος της Μπόρατς Μπάνια Λούκα διευκρίνισε πως έχουν παρθεί μέτρα ασφαλείας ούτως ώστε να «μην εμφανιστεί κατά λάθος ομάδα οπαδών του Δικεφάλου στις εξέδρες του γηπέδου της πόλης».

«Προειδοποιηθήκαμε για αυτό από τον ΠΑΟΚ και λαμβάνουμε όλα τα μέτρα σε περίπτωση που εμφανιστούν στις εξέδρες του γηπέδου της πόλης. Οι οπαδοί τους έχουν αδερφικές σχέσεις με τους οπαδούς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε τόσο προσεκτικοί και από αυτήν την πλευρά, γιατί δεν θέλουμε να συμβεί κανένα επεισόδιο στην επαναληπτική ρεβάνς», επεσήμανε ο Τσάτο και πρόσθεσε ότι «η βόρεια κερκίδα θα αξιοποιηθεί για τους ντόπιους φιλάθλους» τους οποίους ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για τη στήριξη που παρείχαν στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version