Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το άκυρο του ΠΑΟΚ σε Τζένοα «παίζει» στην Ιταλία

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών μέσα από το FORZAonline αναφορικά με την επιστροφή της Τζένοα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, κατατέθηκε νέα πρόταση από το ιταλικό κλαμπ προτείνοντας ένα ποσό αρκετά μακριά από τα «θέλω» και τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων». Ενδεικτικό πως κατέθεσαν πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ για μονοετή δανεισμό του Κροάτη κίπερ συν 4 για υποχρεωτική αγορά των δικαιωμάτων του την επόμενη αγωνιστική σεζόν (95%).

Από πλευράς ΠΑΟΚ τα δεδομένα για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι ξεκάθαρα διαμορφωμένα δεδομένου πως κάθε άλλο παρά διατεθειμένος εμφανίζεται να περάσει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με οποιοδήποτε κλαμπ εφόσον η τιμή εκκίνησης ενδεχόμενης πώλησής του δεν φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ που έχει ορίσει. «Η στάση του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει όσον αφορά το ενδεχόμενο να μπουν στη συμφωνία και έμψυχα ανταλλάγματα και έτσι η Τζένοα θα πρέπει να ανέβει οικονομικά για να αγοράσει τον παίκτη», επισήμαναν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, «φωτογραφίζοντας» συν τοις άλλοις και το νέο άκυρο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα όσα τονίζονται στις τελευταίες μεταγραφικές αναφορές τους αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα που προκρίνεται στην Τζένοα: «Όπως ήταν αναμενόμενο, η Τζένοα παρουσίασε χθες (11 Ιουλίου) άλλη μια προσφορά στους Έλληνες για τον Κροάτη τερματοφύλακα που γεννήθηκε το 2000. Η πρόταση ήταν η εξής: μία πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ για μονοετή δανεισμό του, υποχρέωση εξαγοράς τεσσάρων εκατομμυρίων, συν ένα ποσοστό μελλοντικής μεταπώλησης (5%). Η προσφορά, ωστόσο, απορρίφθηκε αυτές τις ώρες από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει να ζητά δέκα εκατομμύρια.

Το μονοπάτι που οδηγεί στη μεταγραφή του Ντόμινικ Κοτάρσκι γίνεται περίπλοκο και τα σχέδια της Τζένοα θα μπορούσαν επίσης να αλλάξουν: η δεύτερη επιλογή για το ιταλικό κλαμπ είναι ο Λέο Ρομάν, ένας Ισπανός τερματοφύλακας, επίσης είκοσι τεσσάρων ετών που, όπως αναφέρθηκε, πέρασε τον τελευταίο χρόνο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, πλησιάζοντας την άνοδο στη La Liga με την Οβιέδο (ηττήθηκε στον τελικό των πλέι οφ από την Εσπανιόλ). Ο Ρομάν, ωστόσο, ανήκει στη Μαγιόρκα, μια ομάδα που παίζει στην πρώτη κατηγορία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Έμαθαν πρόγραμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Women's Football League 2024-2025. Οι...

Στην ίδια κατηγορία