Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… άλλο ενδιαφέρον του Θυμιάνη

Μία από τις αγαπημένες ασχολίες του Κωνσταντίνου Θυμιάνη που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ από τον Πανσερραϊκό προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και η Formula 1 που έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο πυρήνα οπαδών στον κόσμο, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις του στον ελεύθερο χρόνο του.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως στους αγαπημένους του αθλητές περιλαμβάνονται οι Λούις Χάμιλτον, Σαρλ Λεκλέρκ και Λάντο Νόρις με τους δύο πρώτους την αγωνιστική περίοδο που έπεται να συνυπάρχουν στη Ferrari δεδομένης της συμφωνίας που επήλθε μεταξύ των Ιταλών και του επτάκις Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά και της αποχώρησης του Κάρλος Σάινθ για την Williams που έκανε το «κόλπο γκρόσο» εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του το 2025.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η προσοχή του μετατοπίζεται στην εκτός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία (06.08) με τον κύκλο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον επικείμενο ευρωπαϊκό αγώνα με το σουηδικό κλαμπ να έχει «ανοίξει» κατόπιν του μονοήμερου ρεπό που χορήγησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την επαναληπτική αναμέτρηση στη Βοσνία. Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μάλιστα το αγωνιστικό τμήμα πρόκειται να αναχωρήσει με προορισμό τη Σκανδιναβία νωρίτερα από το αναμενόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version