Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το απίθανο «ασπρόμαυρο» σερί με Παναιτωλικό

Κατάλληλα προετοιμασμένος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό πριν την επαναληπτική του αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς, επικρατώντας το βράδυ της Κυριακής με 2-0, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν συνέχεια σε ένα απίθανο σερί που «τρέχουν» απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, φτάνοντας τις 20 συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα, μετρούν 18 νίκες στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο Ελλάδας κατά την περίοδο 2016/17.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τους Αγρινιώτες ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2015, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην Τούμπα. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα με δύο νίκες εντός έδρας.

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός την περσινή χρονιά έσπασε ένα αρνητικό σερί, καθώς είχε τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα στις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version