Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «ασπρόμαυρο» pregame στη Σουηδία

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη Σουηδία και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε (06.08) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί στη Σκανδιναβία χωρίς καμία απουσία. Αντ΄αυτού αναμένεται να παραταχθεί με νέα πρόσωπα, ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα και «παρθενική» συμμετοχή για τους Τάρικ Τισουντάλι και Φέντορ Τσαλόφ σε αποστολή.

Απεναντίας, ο Σόλα που επίσης εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με ελεύθερη μεταγραφή θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη καθώς τέθηκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως ακριβώς και οι Ιβάν ΝάσμπεργκΡάφα Σοάρες και Άλι Σαμάτα. Όπως έγινε γνωστό, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναχωρεί νωρίτερα από το αναμενόμενο για Σουηδία λόγω του μακρινού ταξιδιού και της ιδιομορφίας του αγωνιστικού χώρου στο Μάλμε ενόψει της πρώτης συνάντησης με τους Σουηδούς για μία θέση στα Play Off.

Συνεπώς, το πρόγραμμά της σχηματίστηκε διαφορετικά καθώς ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (05.08) θα προπονηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο «Eleda Stadium», ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version