Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το BBC έντυσε… ασπρόμαυρο τον Ιωαννίδη

Δημοφιλή

Σε γκάφα υπέπεσε το BBC, καθώς σε αφιέρωμά του για το Europa League συμπεριέλαβε τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά ως παίκτη του ΠΑΟΚ.

Το βρετανικό μέσο ενόψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League δημιούργησε λίστα με τα «νεαρά αστέρια και τους βετεράνους» που πρέπει να προσέξουν οι αναγνώστες του. Ανάμεσα στο ονόματα φιγουράρει και αυτό του Φώτη Ιωαννίδη, μόνο που το BBC τον έντυσε στα ασπρόμαυρα και τον παρουσιάζει ως παίκτη του ΠΑΟΚ.

«Ο Έλληνας επιθετικός προσέλκυσε το καλοκαίρι το ενδιαφέρον της Ίπσουιτς – που φέρεται να έχει απορρίψει προσφορά 20 εκατ. λιρών – και της Μπολόνια, ομάδα του Champions League», γράφει το BBC. «Ο ΠΑΟΚ όμως αρνήθηκε να διαπραγματευτεί και κράτησε τον Ιωαννίδη, αφού πέτυχε 23 γκολ σε 44 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, εκ των οποίων πέντε σε έξι παιχνίδια του Europa League. Ωστόσο, έχει σκοράρει μόνο μία φορά μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν», προσθέτει το βρετανικό μέσο.

Ο αρθρογράφος μπέρδεψε προφανώς τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, παρότι οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται καν στην ίδια διοργάνωση. Οι «πράσινοι» θα συμμετάσχουν φέτος στη League Phase του Conference League.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Θυμήθηκε το έπος της Πόλης ο Λίνο (pic)

Με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα τη Γαλατασαράι στο Αλί Σαμί Γιέν με φόντο την πρεμιέρα στο League...

Στην ίδια κατηγορία