Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Το χρονικό του τραγικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ

Δημοφιλή

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία και σύσσωμο τον κόσμο του αθλητισμού. Η τραγική απώλεια του 31χρονου διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού είναι από εκείνες που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους…

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ το πρωί της Τετάρτης συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο στη συνέχεια και για αρκετές ώρες χάθηκαν τα ίχνη του. Η σύζυγός του, η οποία μαζί με το παιδί τους βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε στο τηλέφωνο. Έπειτα από ώρες κι αφού δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του, μίλησε με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, όπου έμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, του εξέφρασε την ανησυχία της και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι.

Πράγματι ο ιδιοκτήτης έσπευσε στο σπίτι του Μπάλντοκ αλλά δυστυχώς βρήκε τον παίκτη του Παναθηναϊκού δίχως αισθήσεις στην πισίνα. Στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο και έφτασε στο σημείο μετά από 9 λεπτά, στις 22:38. Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου παίκτη, κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση. Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, ο οποίος έπειτα απ’ την πρώτη εξέταση διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν χτυπήματα στο σώμα του. Η ακριβής αιτία του θανάτου του Μπάλντοκ θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Αρκετοί εξ αυτών έσπευσαν έξω από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος αμυντικός. Στο σημείο μετέβη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου, όπως και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πρασίνων και μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Μπάλντοκ στην Εθνική, Γιώργος Τζαβέλλας.

Οι Ζέκα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα, Πέρεθ, ο γιατρός της ομάδας Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, όπως και άλλοι παράγοντες του συλλόγου, βρέθηκαν έξω απ’ το σπίτι του Μπάλντοκ. Άπαντες ήταν συντετριμμένοι με τον τραγικό θάνατο του φίλου και συμπαίκτη τους. Σε κατάσταση σοκ ήταν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από φιλικό πρόσωπό του.

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέμβαση στην καρδιά για Μαζραουί

Σε μια μικρή καρδιακή επέμβαση μετά από αρρυθμία παλμών υποβλήθηκε ο Νουσέρ Μαζρουί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου έναν μήνα...

Στην ίδια κατηγορία