Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… διαφορετικό πρόσωπο των Βιεϊρίνια-Μπράντον

Το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις ευαισθησίες που έχουν ως άνθρωποι φανέρωσαν για πολλοστή φορά οι Αντρέ Βιεϊρίνια μαζί με τον Μπράντον Τόμας που στέκονται ψυχολογικά δίπλα στον 11χρονο Μάριο που δίνει έναν μεγάλο αγώνα ζωής. Τις τελευταίες ώρες στα social media, υπάρχουν δύο ακόμη βίντεο που αποκαλύπτουν την στήριξη του ΠΑΟΚ, με εκφραστές τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Μπράντον Τόμας, προς τον 11χρονο Μάριο που δίνει την δική του «μάχη» για να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τα βίντεο που ανέβηκαν στο tik tok είναι αποκαλυπτικά και αναδεικνύουν τις ευαισθησίες των δύο παικτών και του «ασπρόμαυρου» συλλόγου. Είναι μία ακόμα κίνηση που δείχνει πολλά και φανερώνει πως το πραγματικό νόημα κρύβεται σε μικρές κινήσεις που σε κάποιους ανθρώπους μπορούν να δώσουν μεγάλη χαρά και υπομονή. Θυμίζουμε πως λίγες μόνο ημέρες πριν μία ανάλογη σκηνή είχε συμβεί στη Νέα Μεσημβρία με το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του μικρού Γιάννη πριν αυτός αναχωρήσει για την Αμερική.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

@kostasmariasalonika @✝️19marios26✝️ IC XC NI KA @mariatsp @ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΙ ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostas Thomidis
@kostasmariasalonika @✝️19marios26✝️ IC XC NI KA #paok ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostas Thomidis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version