Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… διαφορετικό ζέσταμα του ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ολοκλήρωσε το κομμάτι της προθέρμανσης το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται στο Χορστ της Ολλανδίας ενόψει της Νο3 φιλικής αναμέτρησης με τη Γκενκ (10.07). Ενδεικτικό πως οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν μία άσκηση κατά την οποία έπρεπε να κρατήσουν την μπάλα στον αέρα. Φυσικά, υπήρχε και ανταγωνισμός δεδομένου πως οι χαμένοι την… πλήρωσαν παίρνοντας κάμψεις. Αφορμή δοθείσης από το διαφορετικό ζέσταμα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram έσπευσε να απομονώσει ορισμένα στιγμιότυπα.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δε αναφορικά με το επικείμενο φιλικό «τεστ» και τις δοκιμές της απογευματινής προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, τις οποίες αναμένεται να παρατάξει. Στη μια βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Οτο, Κουλιεράκης, Εκονγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα ενώ στην άλλη βρίσκονται οι Τσιφτσής, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Σμυρλής, Τόμας. Νοκ άουτ από το αυριανό φιλικό τέθηκε ο Οζντόεφ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία