Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «ευχαριστώ» του Τάισον στον κόσμο (pic)

Δημοφιλή

Ο Τάισον Φρέντα έβαλε την υπογραφή του στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Χαριλάου, χαρίζοντας με το τέρμα του το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στους τρεις από του τέσσερις «τελικούς» που έπρεπε να κερδίσουν οι «ασπρόμαυροι» για να κατακτήσουν τον τίτλο, δείχνοντας τα ηγετικά του χαρακτηριστικά σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.

Στην χθεσινη φιέστα στην Τούμπα ο 36χρονος το χάρηκε σαν μικρό παιδί, ενω σήμερα πόζαρε με το τρόπαιο και έστειλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Όσα αναφέρει στο μήνυμα του ο Τάισον:

«Ένα μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και σε όλο τον κόσμο από τη Θεσσαλονίκη: Παραμένω φοβισμένος, έκπληκτος και μαγεμένος, με όλο αυτό που έζησα, αυτό που είδα χθες, με κάνατε να χαμογελάσω, με κάνατε να νιώσω ζωντανός και είμαι πολύ χαρούμενος!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους. Ήδη σας αγαπώ!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία