Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Ελλάδα-Φινλανδία έχει μεγάλη ζήτηση

Δημοφιλή

Το Nations League ξεκινάει σήμερα (5/9) και η Ελλάδα ετοιμάζεται για το πρώτο της παιχνίδια απέναντι στη Φινλανδία στο Καραϊσκάκης το βράδυ του Σαββάτου (7/9). Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, ενώ την ίδια ώρα θα είναι και ο πρώτος αγώνας στο Καραϊσκάκης μετά το 2018. Ο κόσμος λοιπόν έχει δείξει ότι ανυπομονεί για την αναμέτρηση, κάτι που φαίνεται στα εισιτήρια. Συγκεκριμένα δύο μέρες πριν από το παιχνίδι έχουν κοπεί πάνω από 10.000 εισιτήρια. Προφανώς αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Με διπλή προπόνηση και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Φινλανδία. Σε πρώτο χρόνο, το πρωί της Τετάρτης (4/9) οι διεθνείς έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε πάνω στην αμυντική τακτική.

Όσον αφορά το απογευματινό πρόγραμμα, μετά την προθέρμανση, το βάρος δόθηκε στην επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Σήμερα (5/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, ενώ την Παρασκευή οι διεθνείς θα προπονηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία