Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Το εμπόδιο στην μεταγραφή του Βιετέσκα»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση του για ενίσχυση στην «καρδιά» της αμυνας, με το όνομα του στόπερ της Κάλιαρι, Ματέους Βιετέσκα, να απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας, υπάρχει ένα εμπόδιο, σε μια πιθανή μετακίνηση του αυτό το καλοκαίρι.

Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί χαρακτηριστικά:

«Μια πιθανή αποχώρηση του Βιετέσκα, τον οποίο η Κάλιαρι απέκτησε ένα χρόνο πριν από την Κλερμόν, αντί πέντε εκατομμυρίων, εμποδίζεται από μια σειρά οικονομικών και κανονιστικών παραγόντων.

Ένας εξ αυτών είναι το λεγόμενο «αναπτυξιακό διάταγμα», το οποίο προσφέρει φοροαπαλλαγές για μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών.

Για να επωφεληθούν από αυτό Κάλιαρι και Βιετέσκα, είναι υποχρεωμένοι να μείνει ο παίκτης στην Ιταλία για δύο χρόνια. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα οδηγούσε σε απώλεια της φοροαπαλλαγής για την ομάδα της Σαρδηνίας.

Οι περιορισμοί αυτοί καθιστούν περίπλοκη μια πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο τον παίκτη να απορρίπτει πρόσφατα πρόταση της Παλέρμο για δανεισμό με οψιόν αγοράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία