Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το’ φερε στα μέτρα του και τώρα… Τούμπα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στο Μάλμε, έφερε 2-2 με τη σουηδική ομάδα και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας την επόμενη Τρίτη.

Η Μάλμε θέλησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα του αγώνα και μόλος στο 1΄ ο Μπολίν είχε σέντρα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Νανάσι.

Στο 13΄ και πάλι απείλησε η Μάλμε, όταν ο Μπολίν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πάλι ο Κοτάρσκι κατάφερε ν’ αποκρούσει. Στο 28΄ ο Γιάνσον με κεφαλιά αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Νανάσι, ανοίγοντας το σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τόμας με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 42΄ ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση. Ο συνδυασμός των Ζίβκοβιτς και Σάστρε έφερε τον Τόμας σε θέση βολής, προς στιγμή η άμυνα της Μάλμε έδιωξε αλλά ο Τάισον έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (αρχικά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, αλλά τελικά κατακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης από τον διαιτητή VAR).

Η Μάλμε μπήκε το ίδιο δυνατά και στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους, με τον Γιάνσον να «σημαδεύει» με σουτ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι. Στο 54΄ ο Τόμας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-2, όταν μόνος του από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

Στο 62΄ η κεφαλιά του Τελίν έφυγε άουτ, ενώ στο 64΄ ο ίδιος έφυγε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει (μεσολάβησε ακυρωθέν γκολ του Τόμας, με τον επόπτη να υποδεικνύει ότι νωρίτερα η μπάλα είχε βγει άουτ).

Στο 67΄ η Μάλμε ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κρίστιανσεν εκτέλεσε κόρνερ κι ο Νάνασι από κοντά έκανε το 2-1.

Στο 75΄ ο ΠΑΟΚ είχε πάλι απάντηση. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ κι ο Μπάμπα με προβολή ισοφάρισε σε 2-2, αξιοποιώντας την ασίστ του Κουλιεράκη.

Μάλμε: Ντάχλιν, Μπουσανέλο, Ζέτερστρομ, Γιάνσον, Στρίγκερ, Γιόνσεν, Πένα (90΄+4΄ Μπεργκ) , Νάνασι, Μπoλίν (83΄ Αλί), Τελίν, Μποτάιμ (66΄ Κρίστιανσεν).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ, Σβαμπ (73΄ Καμαρά), Τάισον, Κωνσταντέλιας (83΄ Μουργκ), Ζίβκοβιτς (73΄ Ντεσπόντοφ), Τόμας (69΄ Τισουντάλι).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία