Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Tο φετινό διαρκείας μπορεί να αποτελεί και επένδυση ζωής

Δημοφιλή

Ξέρω, δεν περισσεύουν από κανέναν. Κάθε ευρώ είναι πολύτιμο, το υπολογίζεις ξανά και ξανά πριν το δώσεις. Το διαρκείας, το γήπεδο δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης (αν και για πολλούς είναι), αποτελεί διασκέδαση, εκτόνωση, απόλαυση.

Η Τούμπα δεν είναι ένα σύγχρονο γήπεδο, τα τσιμέντα της δεν προσφέρουν ανέσεις, η πρόσβαση σε αυτήν δεν είναι απλή υπόθεση.

Αν όμως κάνει κάποιος μία σύγκριση αγοράς, θα δει ότι και πάλι ο ΠΑΟΚ έχει το πιο φθηνό διαρκείας σε σχέση με όλες τις ομάδες της Super League!

Κι όχι ένας οποιοσδήποτε ΠΑΟΚ, αλλά ο πρωταθληματικός ΠΑΟΚ. Μία ομάδα που θα είναι και φέτος σχεδόν απαράλλαχτη με αυτή που πέρασε πάνω από όλους.

Αυτή που ενδέχεται να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της τέσσερα παιχνίδια σε League stage του Champions League και σχεδόν σίγουρα θα βρεθεί σε κάποιο ευρωπαϊκό όμιλο, αρκεί να περάσει την Εγκνάτια ή την Μπόρατς. Μία ομάδα που θα δώσει τουλάχιστον 25 εντός έδρας παιχνίδια. Κάντε τους πράξεις και θα δείτε ότι το φετινό διαρκείας μπορεί να αποτελεί και επένδυση ζωής, διότι μπορεί να προσφέρει κάτι που έχει ανυπολόγιστη αξία: συναισθήματα, βιώματα, αναμνήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία