Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το φινάλε της Κ-19 κι η πικρή γεύση

Πικρή γεύση άφησε στην Κ-19 η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού για ένα βαθμό (62 ο Ολυμπιακός, 61 ο ΠΑΟΚ) χάθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή.

Tις περισσότερες συμμετοχές (25) κατέγραψε Βασίλης Παπαγεωργίου, αν και οι Βασίλης Πασαχίδης και Θόδωρος Καλόγηρος είχαν τις περισσότερες παρουσίες (από 22) στην αρχική ενδεκάδα, εξαιρουμένου του τερματοφύλακα Βασίλη Νικολακούλη (23). Βασικά στελέχη ήταν και οι Δημήτρης Χατσίδης (23 συμμετοχές) και Μανόλης Τσομπάνης (22), όπως και οι Κωνσταντίνος Καστίδης, Στέλιος Αλμασίδης και Μάριος Μπάμπουρας (από 21 παρουσίες). Πάνω από 20 συμμετοχές είχε κι ο Μάριος Καλαϊτσίδης, έστω κι αν οι δώδεκα από τις 22 παρουσίες ήταν ως αλλαγή.

Διψήφιο αριθμό συμμετοχών είχαν άλλοι δέκα παίκτες, οι Κωνσταντίνος Πολυκράτης (δεκαοχτώ), Νίκος Δεληγιάννης (δεκαπέντε), Αλέξανδρος Αδάμ (δεκατέσσερις), Γιάννης Γκιτέρσος (δεκατρείς), Γιώργος Κούπενος και Γρηγόρης Πολιτάκης (από δώδεκα), Στάθης Πανικίδης, Κώστας Βρύζας και Ανέστης Mύθου (από έντεκα), όπως κι ο Ταξιάρχης Φίλων (δέκα), ο οποίος ανέβηκε γρήγορα στον ΠΑΟΚ Β. Όπως συνέβη, δηλαδή, και με τον Κωνσταντίνο Γκούμα, που πρόλαβε να παίξει τέσσερα ματς με την Κ-19. Για τον Μύθου αξίζει να σημειωθεί ότι, όντας γεννημένος το 2007, αποτέλεσε μέλος και της Κ-17, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Koσίδη (έκανε κι αυτός ντεμπούτο με την Κ-19).

Ακόμη, ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, που είχε παράλληλη παρουσία και στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, συμμετείχε σε εννέα ματς των νέων, ο Παναγιώτης Τσίτσκας είχε οχτώ παρουσίες, επτά ο Ιορδάνης Κεσίδης, από έξι οι Αλκιβιάδης Aβράμπος και Γιώργος Σαπάνης, πέντε ο Αντόνιο Zούμπι, τρεις ο Βαγγέλης Κιάτος (αναπληρωματικός τερματοφύλακας), δύο ο Γιώργος Mπάκας και μία ο Θόδωρος Παπαευθυμίου. Ακόμη, σε τέσσερα ματς είχε συμμετοχή κι ο Mηνάς Βασιλειάδης, που πλέον συνεχίζει στην ομάδα νέων της Λέγκια Βαρσοβίας.

Πρώτοι σκόρερ της Κ-19 ήταν οι Τσομπάνης και Γκιτέρσος (από εννέα γκολ). Ακολούθησαν οι Μπάμπουρας, Μύθου και Αδάμ από επτά, οι Χατσίδης και Καλαϊτσίδης από έξι, ενώ από τρία γκολ πέτυχαν οι Φίλων και Καλόγηρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γκολ ο Τζίμας, νίκη για Νυρεμβέργη

Με τον Στέφανο Τζίμα στην αρχική της σύνθεση, η Νυρεμβέργη επικράτησε εντός έδρας της Πρόισεν Μίνστερ με 3-2. Μόλις στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version