Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Το γερμανικό «Kicker» για τις ικανότητες του Τζίμα και την προοπτική της Νυρεμβέργης

Δημοφιλή

Πολύ θετικά φαίνεται πως υποδέχθηκαν το «μπάσιμο» της Νυρεμβέργης για τον Στέφανο Τζίμα οι Γερμανοί, κάνοντας λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Λίγα 24ωρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, βγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης αλλά και της Λουγκάνο για τον Στέφανο Τζίμα.

Η προοπτική του εξωτερικού για τον 18χρονο συζητιέται έντονα και δεν αποκλείεται σύντομα να παρθούν οριστικές αποφάσεις, με την γερμανική ομάδα να έχει το προβάδισμα. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής της Νυρεμβέργης, ο πολύπειρος επιθετικός Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του νεαρού στράικερ που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του για να «κυνηγήσει» την άνοδο στη Bundesliga.

Ξεκάθαρη προτίμηση στην Νυρεμβέργη δείχνει και το περιβάλλον του Τζίμα, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναλύουν τα δεδομένα της υπόθεσης. Το «μπάσιμο» των Γερμανών επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, την ώρα που στο Kicker μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 18χρονο φορ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Για τον ταλαντούχο επιθετικό ενδιαφέρονται επίσης δύο ολλανδικοί σύλλογοι και μια ομάδα από την Ελβετία. Αλλά η πιθανή συνεργασία με τον πρώην επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και νέο προπονητή της ομάδας Μίροσλαβ Κλόζε θα πρέπει να είναι ένα επιχείρημα και ένα θετικό σημείο για την Νυρεμβέργη. Ο Τζίμας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά ταλέντα στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες νέων της χώρας και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην εθνική U-21. Την περασμένη σεζόν, ο 18χρονος επιθετικός έπαιξε μόλις 528 λεπτά σε 24 κυρίως σύντομες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και σημείωσε πέντε γκολ και μία ασίστ. Στη Νυρεμβέργη, ο Τζίμας θα δείξει την ποιότητά του σε μόνιμη βάση και όχι μόνο σποραδικά όπως στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικά ικανός και γρήγορος επιθετικός θα μπορούσε σύντομα να αναδείξει το ταλέντο του στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έτοιμος για Ολλανδία ο Κεντζίορα!

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Τόμας Κεντζιόρα, με τον παίκτη να αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου...

Στην ίδια κατηγορία