Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γκολ που έδωσε το μικρό προβάδισμα στην Μπάνια Λούκα (video)

Δημοφιλή

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπόρατς Μπάνια Λούκα κόντρα στην Εγνατία, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με διακοπές και κι αποβολές για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, το γκολ που έδωσε στους Βόσνιους το, ισχνό, προβάδισμα με 1-0, ήρθε στο 96′, με καρφωτή κεφαλιά του Χρέλια, κι αν διατηρήσει το προβάδισμα της και στη ρεβάνς της Αλβανίας, θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα , ο προπονητής της Αλβανικής ομάδας, Έλντιρ Τέτοβα εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία της αναμέτρησης, κυρίως για τον πειθαρχικό έλεγχο.

Όπως είπε:

«Έχετε δει ποτέ τόσες κίτρινες κάρτες για μια ομάδα; Αυτό είναι για τα ρεκόρ Γκίνες. Είδατε το παιχνίδι. Δεν κερδίσαμε ούτε ένα φάουλ στο μισό της Μπόρατς. Δεν ξέρω γιατί. Όλοι είδατε τι έγινε, αλλά στην Αλβανία θα είναι ΄ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε».

Δείτε το γκολ στο παρακάτω video:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία