Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «group therapy» του Ντιέγκο Αλόνσο, που μπήκε στην… πρίζα

Εσωτερικές αναταράξεις προκάλεσε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, η γκέλα ολκής στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην νεοφώτιστη Athens Kallithea.

Οι «πράσινοι» πέταξαν δύο ακόμα βαθμούς στην εκκίνηση της φετινής κούρσας, έπειτα από την ήττα- σοκ (0-1) στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης κι έτσι ο Ντιέγκο Αλόνσο μοιραία μπήκε στην… πρίζα.

Ο Ουρουγουανός κόουτς ξεκίνησε έναν κύκλο ιδιαίτερων συζητήσεων με τους παίκτες, ή αλλιώς ένα «group therapy» στην προσπάθειά του να εντοπίσει τι φταίει και να προβεί σε άμεσες διορθωτικές κινήσεις.

Από την πλευρά τους οι παίκτες είπαν τα δικά τους (δίχως…μαλλιά στην γλώσσα) στον 49χρονο προπονητή που άκουσε αρκετά παράπονα.

Άλλος του είπε πως είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής (πριν την άφιξη του new entry Μαροκινού, Αζεντίν Ουνάϊ).

Άλλος πως θέλει να παίζει στη δεξιά πλευρά κι όχι αριστερά. Άλλος πως δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό για να μην παίρνει φανέλα βασικού και να έρχεται στον πάγκο.

Άλλος πως δεν παίρνει τις βοήθειες που χρειάζεται κι άλλος πως εάν δεν τον υπολογίζει και δεν τον βλέπει ως «11αδάτο», καλό θα ήταν να το γνωρίζει ώστε να κάνει τα μεταγραφικά κουμάντα του. Μήνυμα(τα) ελήφθη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version