Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το… ιταλικό παρελθόν των Καμαρά-Μεϊτέ

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline αναφορικά με την υπόθεση του Μαντί Καμαρά, επήλθε deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.2 εκατομμυρίου ευρώ συν μπόνους. Ο 27χρονος χαφ από τη Γουϊνέα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους «ασπρόμαυρους», σε μία ιδιαίτερη για τον ΠΑΟΚ ημέρα δεδομένου πως πρόκειται να υπογράψει… μαζί του και ο Στέφαν Σβαμπ.

Με τον Μάρκος Αντόνιο να ανακοινώνει επισήμως την αποχώρησή του από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην προχωρήσει στην απόκτησή του από τη Λάτσιο, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στον Σουαλιό Μεϊτέ δεδομένης της τροπής που έχουν πάρει τα πράγματα με την τελευταία ενημέρωση του Δικεφάλου. Είναι δεδομένο πως ο υψηλόσωμος μέσος δεν βιάζεται να απαντήσει μιας και η πλευρά του φαίνεται να περιμένει κάτι από ομάδα της Αραβίας. Γεγονός που… ενεργοποίησε τον ΠΑΟΚ στο να ορίσει deadline έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας σε ένα μομέντουμ που προσπαθεί να διαμορφώσει το παζλ των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει θερινής προετοιμασίας.

Στο σενάριο που ο Σουαλιό Μεϊτέ παραμείνει στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συνθέσει ένα δίδυμο στη μεσαία γραμμή στη μαζί τον Μαντί Καμαρά που είχαν… παρελθόν εξ ου και το follow που έχει ο ένας τον άλλο στα social media. Ενδεικτικό του σύντομου περάσματός του από τη Κρεμονένζε ενόσω ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνιζόταν στη Ρόμα την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Εκτός από τις αναμετρήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και των «ερυθρόλευκων», οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν και για την 24η «στροφή» της Seria A όταν η Κρεμονένζε υποδεχόταν τη Ρόμα, με τον Σουαλιό Μεϊτέ να καταγράφει 24 λεπτά και τον Μαντί Καμαρά να παραμένει στον πάγκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version