Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το καλοκαίρι πηγαίνει στον Σβαμπ

Δημοφιλή

Δυσκολεύτηκε αρκετά προκειμένου να «καρπωθεί» το τρίποντο κατά την πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ χαμογελά δεδομένου πως εκκίνησε με θετικό αποτέλεσμα την πορεία του στη Stoiximan Super League. Παρά τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που εξασφάλισαν οι «ασπρόμαυροι», ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήχησε καμπανάκια που έφτασαν έως και τη Ρουμανία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η ομάδα χτίζεται με νέα πρόσωπα που πρέπει να μπουν στο πνεύμα της ομάδας. Πρέπει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Τώρα η ομάδα είναι ανισορροπία και είμαστε μια στα πάνω μας και μια στα κάτω μας».

Εκτός από το βάπτισμα του πυρός που έλαβε ο Αντώνης Τσιφτσής σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη εμφάνισή του, αξίζει να επισημανθεί και η απόδοση του Στέφαν Σβαμπ δεδομένων των δύο τερμάτων που σημείωσε από την άσπρη βούλα. Όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο, έτσι και φέτος ο Αυστριακός χαφ έχει εκκινήσει δυναμικά τη σεζόν αφήνοντας το «στίγμα» του στον πίνακα του σκορ. Υπενθυμίζεται πως το περσινό καλοκαίρι ο 33χρονος μέσος είχε σημειώσει τρία τέρματα από εκτελέσεις πέναλτι κόντρα σε Χαρτς και Χάιντουκ στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League αλλά και στην πρεμιέρα με Αστέρα Τρίπολης.

«Γνωρίζουμε πως είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές. Σίγουρα οι ομάδες που θα παίζουν απέναντι μας θα έχουν αυτό το κίνητρο το έξτρα να μας κερδίσουν. Αλλά το ζητούμενο είναι το πώς εμείς θα προσεγγίσουμε την σεζόν και τα ματς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ταπεινοί και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, ναι παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν είμαστε Μπαρτεσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι. Πρέπει να το αποδεχθούμε», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Σερραίους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία