Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Το καλωσόρισμα του ΠΑΟΚ στο σπίτι του (pic)

Ολόκληρη η Κωνσταντινούπολη σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ με φόντο την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα κόντρα στη Γαλατασαράι για το League Phase του UEFA Europa League, με το αγωνιστικό τμήμα να γνωρίζει ιδιαίτερη υποδοχή στην επιστροφή του στις ρίζες του δεδομένης της επιγραφής που υπάρχει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. «ΠΑΟΚ, καλώς ήρθε στην Κωνσταντίνουπολη, στο σπίτι σου!», επισημαίνεται χαρακτηριστικά με τη σκυτάλη να παίρνει ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα που επί της ουσίας συνιστά το σωματείο από το οποίο δημιουργήθηκε ο Δικέφαλος.

Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook καλωσόρισε τον ΠΑΟΚ στην πόλη του, τονίζοντας χαρακτηριστικά «καλώς ήρθες στην πόλη σου ΠΑΟΚ» λίγες ώρες πριν τη σέντρα της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τη Γαλατασαράι και ενόσω ο πυρήνας οπαδών του βρίσκεται καθ΄οδόν προς την Κωνσταντινούπολη.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα είχε στόχο την συσπείρωση του Ελληνικού στοιχείου αλλά και την έκφραση του αθλητισμού και του πολιτισμού μέσα από αυτόν ως ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ομογένειας της Βασιλεύουσας, ανάπτυξε υποδειγματική αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Αργότερα, ο Α.Σ.ΠΕΡΑ, με τη σταδιακή διαρροή του Ελληνικού στοιχείου από την Πόλη, λόγω των διαδοχικών διώξεων των τουρκικών Αρχών, επανιδρύθηκε το 1973 στην Αθήνα και στη συνέχεια το 1978 στη Θεσσαλονίκη, από Περαιώτες, που εγκαταστάθηκαν στις πόλεις αυτές, όπως άλλωστε έγινε παλαιότερα με την ΑΕΚ στην Αθήνα και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μετά την Μικρασιατική καταστροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version