Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το κοινό ενδιαφέρον του Κοτάρσκι με Θυμιάνη

Μία από τις αγαπημένες συνήθειας του Κωνσταντίνου Θυμιάνη είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα ο κόσμος της F1. Ομοίως και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που υποστηρίζει ένθερμα τη Ferrari έχοντας ως αγαπημένο οδηγό μεταξύ Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ τον Μονεγάσκο πιλότο της ομάδας του Μαρανέλλο. Απεναντίας, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που παρακολουθεί τις εξελίξεις του εν λόγω σπορ φαίνεται ότι υποστηρίζει περισσότερους οδηγούς όπως οι Λούις Χάμιλτον, Λάντο Νόρις και Σαρλ Λεκλέρκ.

Κάτι που σημαίνει ότι η επικείμενη αγωνιστική περίοδος για εκείνον θα αποκτήσει εξτρά ενδιαφέρον δεδομένου πως Λούις Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρκ αναμένεται να συνυπάρξουν στην ιταλική ομάδα μετά την πρόσφατη συμφωνία του επτάκις Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά και της αποχώρησης του Κάρλος Σάινθ για την Williams που έκανε το «κόλπο γκρόσο» εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του το 2025.

Λάτρεις της Ferrari από παίκτες που πέρασαν από τους «ασπρόμαυρους» ήταν μεταξύ άλλων οι Αντόνιο Τσόλακ και Ομάρ Ελ Καντουρί, έχοντας μάλιστα παρακολουθήσει και διά ζώσης αγώνες κυρίως σε Grand Prix του Μονακό, δείγμα της ιδιαίτερης συμπάθειας προς τον Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος κατάγεται από το Μόντε Κάρλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version