Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

To μεγάλο όνειρο του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο FORZAONLINE, κάνοντας τον δικό του απολογισμό για την προετοιμασία, ενώ ανέφερε και τις μεταγραφικές κινήσεις που περιμένει εντός του καλοκαιριού.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το League Stage του UEFA Champions League. Ο Δικέφαλος δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αποτελεί διακαής πόθος όλων.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τον στόχο της ομάδας, αλλά και το μεγάλο του όνειρο, που είναι να παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη πίεση για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές.

«Εάν ρωτήσετε τον κύριο Σαββίδη θα σας πει ότι ο στόχος είναι οι νέοι όμιλοι του Champions League. Εάν ρωτήσετε τους φίλους της ομάδας, θα σας απαντήσουν το ίδιο ακριβώς. Ως προπονητής του ΠΑΟΚ θα σας πω, ότι ο στόχος μας, είναι αυτή την χρονική στιγμή να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Να περάσουμε από τον πρώτο αντίπαλο. Και να σιγουρέψουμε με αυτό τον τρόπο την Ευρώπη. Εάν με ρωτήσετε ποιο είναι το όνειρό μου, θα σας πω ότι το όνειρο που έχω, είναι να παίξουμε στο Champions League. Όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι. Από την εμπειρία που έχω, ειδικά από αυτή την εμπειρία που αποκόμισα στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της δεύτερης θητείας μου, είναι πως η ομάδα χρειάζεται αυτού του είδους τους στόχους. Για πολύ μικρές περιόδους, από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Παρατήρησα ότι έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε το καλύτερο, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Χωρίς να πιεζόμαστε για τον επόμενο στόχο. Η ομάδα δεν χρειάζεται να έχει τόσο μεγάλη πίεση για ένα χρόνο. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, μπορεί να έρθει η απογοήτευση. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Δεν θέλουμε να χάσουμε την πίστη μας, την αυτοπεποίθησή μας και το κίνητρο που πρέπει να έχουμε. Ειδικά στην Ελλάδα ζούμε από την μία ημέρα στην άλλη. Από το αποτέλεσμα του ενός αγώνα, έως το άλλο.

Στην επιτυχία είσαι Θεός. Στην αποτυχία είσαι…. Αποτυχημένος. Δεν είναι μία ισορροπημένη κατάσταση. Και υπάρχουν πολλοί παίκτες που έρχονται από έξω, και δεν είναι συνηθισμένοι να διαχειριστούν εύκολα μία τέτοια πίεση. Όμως εάν ο στόχος είναι ο επόμενος, ακόμη και σε ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, θα μπορέσω να τους φέρω πίσω πιο γρήγορα και να έχουμε άμεση αντίδραση για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό συνέβη την σεζόν που τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία