Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το μέλλον τους ανήκει!

Mετά την Κ-15, και η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΟΚ κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο, νικώντας τον Ολυμπιακού με 1-0 στον τελικό, που διεξήχθη χθες στη Λαμία.

Πλέον, από τα 15 Final Four που έχουν διεξαχθεί (από το 2008), επτά έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός, πέντε ο ΠΑΟΚ, κι από ένα ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη και ο Άρης.

«Αυτό το γκρουπ και αυτά τα παιδιά είναι μαζί πολλά χρόνια. Θέλανε και οι ίδιοι μια επιτυχία να αποτυπωθεί με ένα κύπελλο, χωρίς να σημαίνει πως ήταν και αυτός σκοπός, αλλά είσαι χαρούμενος όταν τα παιδιά πετυχαίνουν και εκπληρώνουν έναν στόχο, τον οποίο είχαμε από την αρχή της χρονιάς» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ορφανός.

Κι ο προπονητής της Κ-17 του Δικεφάλου, ερωτηθείς για το που αφιερώνει το τρόπαιο, απάντησε: «Είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα παιδιά, στους τραυματίες και στην διοίκηση η οποία μας στηρίζει και μας παρέχει ό,τι μπορεί καλύτερο, για να μπορέσουμε να δούμε αυριανούς παίκτες στην πρώτη ομάδα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρεμιέρα της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία κόσμου...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version