Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… μενού της τελευταίας εβδομάδας

Δημοφιλή

Δύο φιλικές αναμετρήσεις απομένουν για τον ΠΑΟΚ τη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα παρουσίας του στις Κάτω Χώρες για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του. Κατόπιν των φιλικών «τεστ» με ΑΕΚ Λάρνακας και Χιμπέρνιαν, το αγωνιστικό τμήμα έχει ως απολογισμό μία νίκη και μία ήττα σε μία προσπάθεια ξεμουδιάσματος από τα απαιτητικά προγράμματα προπονήσεων και τις υψηλές εντάσεις που επιβάλλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Δεδομένα το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο τέθηκε η αμυντική λειτουργία της ομάδας εξ ου και οι κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τους εκπροσώπους της γραμμής.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν δεδομένου πως για τους ασπρόμαυρους ξεκινά μία νέα εβδομάδα προπονήσεων με δύο εξασφαλισμένες φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Γκενκ (σ.σ για 60΄) και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ενώ ακόμη μία βρίσκεται στα σκαριά και υπάρχουν σκέψεις ενσωμάτωσής της στο καλεντάρι. Όπως ενημερωθήκατε μάλιστα μέσα από το FORZAonline plus στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Τόμας Κεντζιόρα, του οποίου το συμβόλαιο έχει διετή ισχύ με προοπτική ανανέωσης ακόμη μίας αγωνιστικής περιόδου καθώς επίσης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που έμεινε πίσω εξαιτίας ενοχλήσεων.

«Μερικές φορές είναι καλό να μην νικάς, γιατί μετά όλοι σας υπερβάλλετε. Να έχουμε τα πόδια κάτω, ειδικά εσείς. Πρέπει μερικές φορές να απελευθερώνουμε την πίεση που έχουμε μέσα μας και αυτό συμβαίνει με μία τέτοια ήττα», επισημάνθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν του φιλικού με τη Χιμπέρνιαν που εμφανίζεται ικανοποιημένος με την έως τώρα εξέλιξη της προετοιμασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία