Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το μήνυμα του Χατζηθεοδώρου για την «πρώτη» του ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία του για την νέα σεζόν κι έχει μπροστά του την μεγάλη πρόκληση του Champions League. Ο κόουτς του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σεζόν που ξεκινά, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έχει στόχους κι όνειρα, χωρίς να ξεφεύγει από τη δική της «συνταγή».

Όπως ανέφερε:

«Κατ’ αρχήν να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά σε όλες τις ομάδες, σε άνδρες και γυναίκες. Το άθλημα της υδατοσφαίρισης προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και όμορφες στιγμές και καλό είναι να είναι όλοι υγιής για να τις ζούμε.

Ξεκινήσαμε σήμερα, 20 παίκτες. Λείπουν κάποια παιδιά στις Εθνικές ομάδες και κάποια άλλα που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τη συνταγή του, δίνει μεγάλη βαρύτητα και στις ακαδημίες. Τα παιδιά θα είναι μέλη της πρώτης ομάδας και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στην Α1. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά όπως την κάνουμε. Είμαι χαρούμενος, το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί κι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις επιλογές που έχουμε κάνει. Ξεκινάμε τη σεζόν με όνειρα, στόχους και μέρα με τη μέρα θα δουλεύουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δείτε παρακάτω το video με τις δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version