Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το νέο… στοιχείο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ένα ακόμα, γεμάτο δουλειά, διπλό πρόγραμμα για τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία την Παρασκευή (28.06), με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιόνι Ότο να παραμένουν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Στα αξιοσημείωτα δε πως ο Ρουμάνος τεχνικός ενέταξε στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και ακόμη ένα… στοιχείο στην τελευταία επί ελληνικού εδάφους συνάντηση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο λόγος για τις στατικές φάσεις που έκαναν… πρεμιέρα για πρώτη φορά σε πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση για το Χορστ της Ολλανδίας. Η μέρα ξεκίνησε με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις υπό τις συνεχείς οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους ποδοσφαιριστές παράλληλα να εκτελούν κι ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής. «Το απόγευμα για πρώτη φορά η ομάδα δούλεψε στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό» πρόσθεσε εν συνεχεία η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με γνώμονα τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και ξεκίνησε προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ. Η ομάδα θα ταξιδέψει για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία