Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «once PAOK, always PAOK» παίζει παντού στην Ιταλία!

Με μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση ο Μάρκος Αντόνιο έσπευσε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν τη ρήτρα απόκτησής του από τη Λάτσιο. Γεγονός που επιτείνει τις αναφορές ξένων ΜΜΕ περί επαναπατρισμού του 23χρονου Βραζιλιάνου χαφ δεδομένου του ενδιαφέροντος που εξέφρασε η Φλαμένγκο καθώς επίσης και της αβέβαιης σταδιοδρομίας του στους «λατσιάλι».

Αυτό που επί του παρόντος έχει προσελκύσει τον Τύπο του εξωτερικού και κυρίως την Ιταλία, ωστόσο, είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του νεαρού μέσου προς τον Δικέφαλο, κάνοντας σαφές το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη παρόλο το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα που «στιγματίστηκε» με τραυματισμό και αργοπορημένη ενεργοποίηση σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς .

«Έφτασε η ώρα να πω αντίο σε ένα μέρος που με υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βίωσα αξέχαστες στιγμές στον ΠΑΟΚ, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μεγάλα παιχνίδια που ξεπεράσαμε με την υποστήριξη σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη σας την αγάπη και να πω ότι θα υποστηρίζω για πάντα τον σύλλογο, ακόμα και από μακριάΉταν ευχαρίστηση και τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τον Μάρκος Αντόνιο, το μήνυμα του οποίου έγινε… viral, έχοντας αναπαραχθεί σε δεκάδες ΜΜΕ του εξωτερικού.

«Ο Βραζιλιάνος ανακοινώνει το αντίο του στον ελληνικό σύλλογο με μια συγκινητική ανάρτηση προς τον σύλλογο και τους φιλάθλους» επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ιταλικά δημοσιεύματα ενώ πολλά απομονώνουν το «μία φορά ΠΑΟΚ για πάντα… ΠΑΟΚ» που φρόντισε να ειπωθεί από τον Μάρκος Αντόνιο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ολόκληρη η Ιταλία έχει διαβάσει το μήνυμα του Βραζιλιάνου χαφ, παίζοντας συνάμα παντού το «once PAOK, always PAOK».

Δείτε αναλυτικότερα ορισμένα στιγμιότυπα αναφορών από τον ξένο Τύπο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version