Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το παιχνίδι που θέλει να ξεχάσει ο Λετεσιέ (videos)

Δημοφιλή

Ο Φρανσουά Λετεσιέ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, μια περίπτωση διαιτητή που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Ο Γάλλος ρέφερι είναι μόλις 33 ετών (γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1989), είναι διεθνής από το 2017 και ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA. Ξεκίνησε την καριέρα του ως διαιτητής το 2016, δηλαδή σε ηλικία 27 ετών, σε αναμέτρηση μεταξύ της Μονπελιέ και της Καέν.

Η γρήγορη και ραγδαία αναρρίχησή του στα διαιτητικά σκαλοπάτια αποτελεί προφανώς δείγμα των ικανοτήτων του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη χώρα του δεν έχει βρεθεί στο στόχαστρο. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα έλαβε χώρα στις 24 Οκτωβρίου του 2022 όταν ο Λετεσιέ τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του για μια πρωτοφανή απόφαση στο ματς της Ligue 1 μεταξύ Νις και Ναντ (1-1).

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, η μπάλα βρήκε και στα δυο χέρια του αμυντικού Βίτι, αλλά ο 33χρονος – αφού είδε και το VAR – δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ της Ναντ. Αντίθετα, κοντά στο τέλος του ματς σφύριξε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της Νις όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καστελέτο. Ακολούθησαν δυο κόκκινες κάρτες και ένας μικρός χαμός που έφεραν πολλές συζητήσεις στη Γαλλία. Ο Λετεσιέ έφτασε να παραχωρεί μέχρι και συνέντευξη στην L’Equipe υπερασπιζόμενος τις αποφάσεις του.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φάσεις στα παρακάτω βίντεο:


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία