Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… πάλεψε και έφυγε με τον βαθμό από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ Β, που αναδείχθηκε ισόπαλος με τη γηπεδούχο Νίκη στον Πανθεσσαλικό, χάρις σε πέναλτι- γκολ του Κανίς, στη δεύτερη του «μοιρασιά», σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της SL2. Αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου ήταν αυτό των πρώτων λεπτών του Πανθεσσαλικού, με τον ΠΑΟΚ Β να βρίσκεται πίσω στο σκορ, στην πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, στο 13′ ο Βερνάρδος βρήκε τον χώρο, δοκίμασε το σουτ κι έγραψε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου, στην πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης, βάζοντας δύσκολα στους «ασπρόμαυρους». Η ομάδα των Παπαβασιλείου- Ταξίδη προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου πήρε μέτρα στο γήπεδο, και μάλιστα έφτασε μια ανάσα από το 1-1, στο 23′.

Ο Χιτσάμ Κανίς δοκίμασε το σουτ, όμως είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέλιου. Η πίεση του ΠΑΟΚ Β δεν απέφερε καρπούς στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με 1-0.

Με αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τους «ασπρόμαυρους», αφού ο Ουρτάδο αποσύρθηκε στον πάγκο, για να περάσει στη θέση του ο Ταξιάρχης Φίλων, με τον Κανίς να ανεβαίνει στη θέση του φορ.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, και τελικά το βρήκε με πρωταγωνιστή τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Πιο συγκεκριμένα, στο 63′ ο Κανίς κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και νίκησε τον Τσέλιο, για να φέρει το ματς στα ίσια!

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον ΠΑΟΚ Β να απορροφά την όποια πίεση επιχείρησε να του βάλει η Νίκη Βόλου, για να πάρει τον δεύτερο του βαθμό σε ισάριθμες αγωνιστικές της Sl2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Κούφας, Νταμιάν Σίλβα, Σαλαμούρας, Τσιλιγγίρης (69′ Δούμτσης), Βερνάρδος, Ταβάρες, Προδρομίτης, Σαποβάλοφ (73′ Σπυρίδης), Τζιώρας (69′ Αρίας).

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τσαούσης, Σινανάι, Λαγωνίδης, Τασιούρας (68′ Ρουμνιάτσεβ), Τσοπούρογλου, Γρόσδης (68′ Κουλούρης), Γκούμας (68′ Σπυράκος), Κανίς (84′ Γκιτέρσος), Σμυρλής, Ουρτάδο (46′ Φίλων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στροφή στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Τούμπα από τον Άρη και πλέον στρέφει την προσοχή του ξανά...

Στην ίδια κατηγορία