Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ στο Αλί Σάμι Γεν, αλλά…

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε στην έδρα της Γαλατασαράι, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα του νέου Γιουρόπα Λιγκ.

Η Γαλατασαράι απείλησε ήδη στο 1΄ με τον Οσιμεν, που δεν βρήκε στόχο. Στο 6΄ «απάντησε» ο ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια, που σούταρε άουτ.

Στο 26΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σάρα, ενώ στο 42΄ ο Αγκιούν, αν και αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση, σούταρε άουτ. Η πίεση των Τούρκων συνεχίστηκε και στο 44΄ ο Οσιμεν έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία.

Στο 45΄ ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ καλή φάση με τον Κωνσταντέλια για να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αν κι ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 47΄ η Γαλατασαράι απείλησε με τον Γιλμάζ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπάμπα, στην προσπάθεια του ν΄ απομακρύνει την κεφαλιά του Οσιμεν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας τους, επιτρέποντας έτσι στους γηπεδούχους ν’ ανοίξουν το σκορ. Στο 63΄ ο Κοτάρσκι επενέβη και πάλι σε προσπάθεια του Οσιμεν, μέχρι που στο 67΄ ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση. Ο Οτο έκανε τη σέντρα, ο Γκιουβέντς έκανε κακή απομάκρυνση, δίνοντας την ευκαιρία στον Κωνσταντέλια να σκοράρει, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 76΄ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Αγκιούν, παρά την εκτίναξη του Κοτάρσκι.

Στις καθυστερήσεις η Γαλατά έκανε το 3-1 με τον Ικάρντι, κι ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες, μια κι ο Ζίβκοβιτς είχε αποχωρήσει τραυματίας.

Γαλατασαράι: Γκιουβέντς, Αϊχάν (84΄ Γέλερτ), Γιάκομπς, Σάντσεζ, Μπαρντακτζί, Σάρα, Τορέιρα, Γιλμάζ (88΄ Μπατσουαγί), Αγκιούν (88΄ Κουτλού), Μέρτενς (78΄ Ντεμιρμπάι), Οσιμεν (78΄ Ικάρντι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Καμαρά (81΄ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (77΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας (77΄ Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (71΄ Τισουντάλι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version