Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το παρασκήνιο της συμφωνίας Χατζόπουλου-Μαργαρίτη

Δημοφιλή

Η συμφωνία μεταξύ Θανάση Χατζόπουλου και Βαγγέλη Μαργαρίτη δεν επιτεύχθηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά δηλαδή τη δήλωση του δεύτερου, ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ να πει το «αντίο» στην ενεργό δράση.

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο αντρών, έλαβε χώρα πριν το φιλικό με την TFT Σκοπίων στο «Παλατάκι» στις 28 Αυγούστου,  με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να παρακολουθεί το παιχνίδι μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και να έχει στη συνέχεια και ένα σύντομο τετ α τε τ με τον Μάσιμο Καντσελιέρι.

Το δεύτερο ραντεβού, που ουσιαστικά ήταν το καθοριστικό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τη συμφωνία να επιτυγχάνεται πολύ γρήγορα και να δημιουργεί πολλά χαμόγελα εντός της ομάδας τις επόμενες ώρες, από τη στιγμή που τα ποσοστά αποδοχής του Μαργαρίτη εντός ΠΑΟΚ είναι… συντριπτικά, όπως και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του!

Φυσικά, όπως είναι απόλυτα λογικό, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να συνηθίσει τις νέες του… αρμοδιότητες, όμως όλοι στον Δικέφαλο, από τον Θανάση Χατζόπουλο έως τον πιο καινούργιο υπάλληλο της ΚΑΕ, είναι σίγουροι πως η παρουσία του «αρχηγού» μόνο θετικό αντίκτυπο και θετικά αποτελέσματα θα έχει στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία