Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα και στη Βέροια! (pics)

Μια μοναδική στιγμή βίωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη Βέροια και τα περίχωρα δεδομένου πως υποδέχθηκαν το τρόπαιο πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24 που κάνει τον γύρο της Ελλάδας, φτάνοντας από την Κοζάνη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με επόμενο προορισμό την Κατερίνη.

Το απόγευμα της Παρασκευής (02.08) η κούπα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ βρέθηκε στην «καρδιά» της Βέροιας, όπου την υποδέχτηκαν οι φίλοι της ομάδας ενώ φαγητό, ποτό και συνθήματα συνόδευσαν την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Μικροί και μεγάλοι δήλωσαν παρόντες σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση κατόπιν της κατάκτησης του 4ου πρωταθλήματος των «ασπρόμαυρων».

Όπως σημειώθηκε από τοπικά ΜΜΕ της Βέροιας, πριν την έναρξη της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η επίσημη επαναλειτουργία του συνδέσμου της, με τα μέλη του να καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια. Στη συνέχεια, τέθηκε σε κοινή θέα το τρόπαιο και ένας ένας με υπομονή φωτογραφήθηκαν δίπλα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version