Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πλάνο για Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Επιστροφή στο γήπεδο επιφύλασσε η σημερινή (08.07) ημέρα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια δεδομένου πως ενσωματώθηκε στο ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ακολουθώντας μετέπειτα ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας μαζί με τον Γιώργο Τσονάκα. Μία επιστροφή που τροφοδότησε με χαρά τον Τάισον καθώς έσπευσε να αγκαλιάσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ποιο είναι το πλάνο όμως για τον Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ;

Όπως ήταν γνωστό, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ακολουθούσε ατομικά προγράμματα προπονήσεων το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξ ου και η απουσία του από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ με ΑΕΚ Λάρνακας και Χιμπέρνιαν. Αναφορικά με τη σημερινή (08.07) νέα ημέρα στη δουλειά ενσωματώθηκε για πρώτη φορά σε ζέσταμα ενώ σταδιακά στο πρόγραμμά του θα προστίθενται και κομμάτια της προπόνησης προκειμένου να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Απεναντίας ατομικό για διαφορετικούς λόγους ακολούθησε και ο Τόμας Κεντζιόρα που βρίσκεται στην Ολλανδία εδώ και περίπου δύο ημέρες, εξαιτίας της γραφειοκρατίας έως και την επισημοποίηση της παραμονής του στους «ασπρόμαυρους» για 2+1 έτη. Άξιο αναφοράς δε πως στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου αναγράφεται ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεδομένου πως αποκόμισε διάστρεμμα στο τελευταίο «τεστ» του ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις ενεργοποίησής του το απόγευμα (08.07).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία