Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ποστ ευαισθησίας του Έκονγκ (video)

Δημοφιλή

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έχει αυξημένη ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο και τον αντίκτυπό της στο ποδόσφαιρο, προσπαθώντας διαρκώς να αφήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα τρία μικρά παιδιά του. Δείγμα της αυξημένης ανησυχίας του για το περιβάλλον η πρωτοβουλία του να αγωνιστεί με παπούτσια από υπολείμματα καλαμποκιού, ζαχαροκάλαμου, μπαμπού και άλλων αειφόρων υλικών στο AFCON στην πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής προχωρά σε μία περιβαλλοντικά συνειδητή επιλογή.

Μάλιστα, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην οποία σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα, φρόντισε να υπενθυμίσει την ευαισθησία του για την κλιματική αλλαγή αναρτώντας τα φιλικά προς το περιβάλλον ποδοσφαιρικά παπούτσια που χρησιμοποιεί.

Δείτε αναλυτικότερα το ποστ ευαισθησίας του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ:

Στα αξιοσημείωτα συν τοις άλλοις πως ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ κάθε άλλο παρά εξαντλείται κατ΄ αποκλειστικότητα σε περιβαλλοντικά θέματα αλλά έχει αναπτύξει και μία ιδιαίτερη θεωρία αναφορικά με τα τατουάζ που έχει σημαδέψει στο σώμα του δεδομένου πως όπως δηλώνει συνιστούν πολύτιμο κομμάτι του παρελθόντος. Ένα από τα πιο σημαντικά τατουάζ για τον ίδιο είναι αυτό με έναν αετό, που συμβολίζει την ημέρα που φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο των… σούπερ αετών, δηλαδή της εθνικής Νιγηρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία