Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πρόγραμμα των αγώνων με Μάλμε

Κατόπιν εξασφάλισης της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League, εκεί όπου τον περιμένει η σουηδική Μάλμε με φόντο την παρουσία στα Play Off, η UEFA προχώρησε στην ανακοίνωση του προγράμματος της διπλής «μάχης» των δύο ομάδων σε Σουηδία και Ελλάδα. Όπως γνωστοποιήθηκε τη χθεσινή (31.07) μέρα η πρωταρχική συνάντηση των ΠΑΟΚ-Μάλμε θα διεξαχθεί στη Σουηδία και στη «Eleda Αrena» 6 Αυγούστου στις 20:00, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για μια εβδομάδα αργότερα, στις 13 Αυγούστου στις 20:30.

Αναφορικά με την επαναληπτική αναμέτρηση του Δικεφάλου στη Βοσνία απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν τη νίκη (0-1) χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Τόμας Μουργκ και πλέον η προσοχή μετατοπίζεται στον εκτός έδρας αγώνα με τους Σουηδούς αφού πρωτίστως απολαύσουν λίγες ώρες ξεκούρασης που χορηγήθηκαν από τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει Μάλμε.

«Για το ματς της άλλης εβδομάδας έχουμε χρόνο. Δεν έχω δικαίωμα να σκέφτομαι για την αναμέτρηση την άλλη εβδομάδα. Έχουμε αρκετούς παίκτες από την περασμένη περίοδο. Εμείς χτίζουμε ξανά την ομάδα. Ορισμένοι δεν συμμετείχαν από το ξεκίνημα της προσπάθειας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός κατόπιν λήξης της δεύτερης διαδοχικής νίκης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version