Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πρώτο μήνυμα του Φιλίπε στη Φαρένσε

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών μέσα από το FORZAonline αναφορικά με την παραμονή του στην Πορτογαλία, ο Φιλίπε Σοάρες ανακοινώθηκε επισήμως από τη Φερένσε υπό καθεστώς δανεισμού ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου ενώ του δόθηκαν και ευχές από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Εξέλιξη που φάνταζε αναμενόμενη δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ «ψαχνόταν» για νέο δανεισμό του 25χρονου χαφ από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζε κατά τη διάρκεια της θερινής του προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Αφορμή δοθείσης από τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη μάλιστα ο Φιλίπε Σοάρες άφησε το πρώτο «στίγμα» σκέψεών του χωρίς να κρύβει τον έντονο ενθουσιασμό του από το νέο «κεφάλαιο» της καριέρας του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να εκπροσωπήσω τους μεγαλύτερους στο Αλγκάρβε και ελπίζω να μπορέσω να δώσω μεγάλη χαρά στους ένθερμους οπαδούς του Φάρο».

Άξιο αναφοράς δε πως ο Πορτογάλος μέσος συνιστά την όγδοη μεταγραφή της Φαρένσε για τη νέα αγωνιστική σεζόν που «σκιαγραφώντας» το προφίλ του 25χρονου χαφ τόνισε πως «διακρίνεται για την έντασή του στο γήπεδο στο ευρύ φάσμα δράσης του, με μεγάλη ικανότητα να κερδίζει μονομαχίες καθώς και ως παίκτης που αναλαμβάνει το παιχνίδι στην εξέλιξή του με την μπάλα. Ο Φιλίπε θα είναι ένα άλλο βασικό κομμάτι για να προχωρήσουμε με επιτυχία προς τον στόχο της σεζόν 2024/25».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version