Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων για Μποαβίστα και Λύρατζη

Δημοφιλή

Η Μποαβίστα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Λευτέρη Λύρατζη με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Κριστιάνο Μπάτσι τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Δικέφαλο. Η πασίγνωστη πορτογαλική εφημερίδα Record στην ηλεκτρονική της έκδοση, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Μποαβίστα για τον 24χρονο μπακ του ΠΑΟΚ, κάνοντας αναφορά και στην καταλυτική παρουσία του Κριστιάνο Μπάτσι, που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επίτευξη του deal.

Αναλυτικά η Record αναφέρει:

«Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει η Μποαβίστα για την ενίσχυση της ομάδας για τη σεζόν 2024/25. Το όνομα του δεξιού μπακ, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό από τον ελληνικό Τύπο σήμερα και έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την Record.

Στα 24 του χρόνια, ο Λύρατζης συνδέεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, δόθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έπαιξε 11 παιχνίδια.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι γνωρίζει καλά τα προσόντα του δεξιού μπακ, με τον οποίο διασταυρώθηκε στον ΠΑΟΚ όταν ο νυν προπονητής της Μποαβίστα ήταν βοηθός του Ρουμάνου Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διεθνής κάτω των 19 και κάτω των 21 ετών για την Ελλάδα, ο Λύρατζης έχει αγωνιστεί μία φορά για την Εθνική της χώρας του. χώρα του. Αν επιβεβαιωθεί η άφιξή του στην Μποαβίστα, προφανώς ως δανεικός, ο Έλληνας διεθνής θα έχει να ανταγωνιστεί τον Πέδρο Μαλχέιρο (σ.σ. 23χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ με 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποθεραπεία με «ματιές» στο Euro (video)

Μια κουραστική μέρα έφτασε στο τέλος της για τον ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να ταξιδεύουν αρχικά για...

Στην ίδια κατηγορία