Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σερί που θυμίζει νταμπλ

Δημοφιλή

Άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει από εκεί που το… άφησε καταγράφοντας ανά αγώνα 3+ γκολ έχοντας στη λίστα του 18 διαφορετικούς εκτελεστές και μόλις εννιά που δεν έχουν σκοράρει γκολ στο υπάρχον ρόστερ. Εκτός από τις μνήμες που έφερε η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασε τις οκτώ διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Κάτι που σύμφωνα με τη SoccerBase συνιστά «το καλύτερο σερί του από την περίοδο Νοέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019, όταν είχε κάνει εννέα διαδοχικές νίκες». Αναφορικά με τα υπόλοιπα ρεκόρ που διατηρεί στο ενεργητικό του ο ΠΑΟΚ αξίζει να απομονώσει κανείς την αναφορά της διοργανώτριας αρχής λαμβάνοντας υπόψιν τα πέντε τελευταία ματς των «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως έχουν σημειώσει γκολ πάνω από τρεις φορές αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με Πανσερραϊκό.

«Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε ματς του έχει σημειώσει 22 τέρματα και σε όλα έχει σκοράρει από τρεις φορές και πάνω, αφού επικράτησε με 5-0 του Πανσερραϊκού, 3-0 της Λαμίας, 4-1 του Αστέρα Τρίπολης, 6-0 της Κηφισιάς και 4-0 του ΟΦΗ. Κάτι παρόμοιο έχει κάνει μόνο μια φορά στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League, το 1997-98, όταν επικράτησε με 3-2 του Πανηλειακού, 6-1 του Πανιωνίου, 4-4 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, 4-1 της Παναχαϊκής και 3-1 της Βέροιας. Τον Μάιο του 1998 είχε συνολικά 20 τέρματα έναντι των 22 που έχει τώρα».



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία