Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Κατόπιν του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Μάλμε που τον έθεσε εκτός συνέχειας στο UEFA Champions League, ο ΠΑΟΚ μέσα σε ελάχιστες ώρες έστρεψε την προσοχή του στην επόμενη ημέρα αναζητώντας αντίδραση κατά την πρεμιέρα των εγχώριων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό. Με αρκετές απουσίες και ντεμπούτο για τον Αντώνη Τσιφτή που παίρνει το βάπτισμα του πυρός κατόπιν του τραυματισμού του Ντόμινικ Κοτάρσκι, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επιθυμεί να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα το κυνήγι του για τον τίτλο.

Από πλευράς Stoiximan Super League δημοσιεύθηκαν ορισμένες ενδιαφέρουσες στατιστικές πληροφορίες αναφορικά με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στην έβδομη διαδοχική χρονιά που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με εντός έδρας υποχρέωση, όπου έχει πέντε νίκες και μια ήττα στις έξι προηγούμενες, ενώ συνάμα απομονώθηκε και το αποτέλεσμα με τις συχνότερες εμφανίσεις.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνει η διοργανώτρια αρχή στην προαναγγελία αναφορικά με το αγαπημένο σκορ των δύο ομάδων:

«Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις τους είναι το 3-0, με πέντε εμφανίσεις, ενώ ακολουθούν το 2-1 και το 2-0 με τρεις επαναλήψεις. Από τις πέντε ισοπαλίες, οι δύο είναι με σκορ 1-1, ενώ μόνο σε ένα από τα 24 παιχνίδια τους δεν έχει σημειωθεί τέρμα. Αυτό συνέβη στο μεταξύ τους 0-0 στις 23 Φεβρουαρίου 1986».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία