Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το συναισθηματικό αντίο του Τσαλόφ σε ΤΣΣΚΑ

Δημοφιλή

Ο Φέντορ Τσαλόφ με ένα μακροσκελές μήνυμα του στα social αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ΤΣΣΚΑ και έδειξε πως πλέον αλλάζει χρώματα και φορά τα ασπρόμαυρα.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και περίπου στις 14:00 σήμερα θα μεταβεί στην Τούμπα για την υπογραφή του τριετούς διάρκειας συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Το να μεγαλώνεις έχει πάντα να κάνει με την ευθύνη.

Πρώτα και κύρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί. (Θα μπορούσες να πεις πως ενηλικιώθηκα εκεί)

Κοιτάζοντας πίσω, είμαι ευγνώμων. Προς τη διοίκηση του συλλόγου, την ομάδα, τους φιλάθλους, την ακαδημία και όλους τους προπονητές που είχα τη χαρά να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα 18 χρόνια στην ομάδα με έμαθαν να δουλεύω και να αγωνίζομαι για το όνειρό μου, και αυτή είναι η ιδέα του αθλητισμού για μένα. Έχω πάρει αυτή την απόφαση εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχουν πολλές απόψεις και προκαταλήψεις τριγύρω, αλλά όπως έγραψα παραπάνω, κάθε σημαντική απόφαση στη ζωή σου επιβάλλει ευθύνη. Για μένα είναι η οικογένεια και η καριέρα.

Όπως πάντα, είμαι πρόθυμος να βγω έξω και να μεγαλώσω, νιώθω την υποστήριξη της οικογένειάς μου και την εμπιστοσύνη ότι κάνω τα πράγματα σωστά. Μένω πιστός στον εαυτό μου & στους στόχους μου.

Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι και τα συναισθήματα που είναι για πάντα στην καρδιά μου! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη ζεστασιά σας!

Τα χρώματα αλλάζουν, η ιστορία συνεχίζεται…

🔴🔵➡️⚫️⚪️».

Δείτε την ανάρτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία