Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σύνηθες σκορ στις νίκες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Δημοφιλή

Πανέτοιμος για «μάχη» και επιστροφή στις εντός έδρας νίκες εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ κατόπιν της «λευκής» ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αρχής γενομένης από την τοπική αναμέτρηση με τον Άρη (29.09) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Με τον Ομάρ Κόλεϊ να προστίθεται στο ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» μαζί με τους Μπράντον Τόμας-Αντώνη Τσιφτσή και τον Ντέγιαν Λόβρεν να πραγματοποιεί την παρθενική του συμμετοχή σε αποστολή, οι ασπρόμαυροι θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις ενδιαφέρουσες στατιστικές πληροφορίες που παρουσίασε πριν το ΠΑΟΚ-Άρης, η Super League στάθηκε μεταξύ άλλων και στα αποτελέσματα που εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα στις συναντήσεις των δύο ομάδων. Στα τελευταία είκοσι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες, μόλις τις επτά φορές έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, με τον Άρη να το καταφέρνει τέσσερις φορές και τον ΠΑΟΚ τις τρεις.

Αναλυτικότερα όσα σημειώνει η διοργανώτρια αρχή στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο τελευταία του εντός με τον Άρη, δηλαδή στην περσινή αναμέτρηση για την κανονική περίοδο (0-0) και για τα Playoffs, όπου επικράτησαν οι Κίτρινοι με 1-0. Μόλις στα τέσσερα από τα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι. Υπάρχουν τρία 2-1 σε αυτή τη σειρά, ένα 3-2, δύο λευκές ισοπαλίες και τέσσερις νίκες με 1-0».

Το μεγαλύτερο αήττητο σερί που έχει «τρέξει» ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη ως γηπεδούχος είναι τα έντεκα διαδοχικά ματς και ξεκίνησε στις 2 Απριλίου 2000 με νίκη 3-2 και έσπασε για τους Κίτρινους στις 3 Οκτωβρίου 2010, όταν επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Χαβίτο. Σε εκείνα τα έντεκα ματς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εννέα φορές και σημειώθηκαν και δύο ισοπαλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις μια φανέλα Μπακαγιόκο

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία