Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το συντομότερο στη Θεσσαλονίκη ο Λόβρεν

Δημοφιλή

Η πολύωρη σύσκεψη κορυφής στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της «ασπρόμαυρης» διοίκησης έδειξε… Ντέγιαν Λόβρεν για τον ΠΑΟΚ που κινήθηκε άμεσα προκειμένου να κλείσει την εκκρεμότητα στο κέντρο της άμυνάς του και εν τέλει τα κατάφερε στο παρά πέντε με την προσθήκη του 35χρονου Κροάτη στόπερ με διετές συμβόλαιο συνεργασίας! Σύμφωνα με όσα διαβάσατε από το FORZAonline, οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών βρισκόταν σε ικανοποιητικό στάδιο και όλα έδειχναν προφορική συμφωνία.

Όπως και συνέβη, με τον 35χρονο στόπερ να βάζει προσεχώς την υπογραφή του σε διετή συνεργασία με τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι στην παρούσα φάση επιχειρούν να τον εντάξουν το συντομότερο δυνατόν στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει συνέχειας. Ενδεικτικό ότι προσπάθησαν να φέρουν τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό τη σημερινή (12.09) ημέρα στη Θεσσαλονίκη, εντούτοις, αυτό το σενάριο κατέστη αδύνατο και συνεπώς η άφιξή του μετατίθεται εκτός απροόπτου για αύριο (13.09).

Για τον Λόβρεν το μοναδικό ερωτηματικό είχε να κάνει την απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τον Κροάτη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε για την αγωνιστική ετοιμότητά του, δηλώνοντας αμέσως θετικός να έρθει στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, οι λόγοι της απραξίας του δεν ήταν αγωνιστικοί, δεν είχε τραυματισμούς και καθόλου δεν φάνηκε με έλλειψη κινήτρου.

Η συμφωνία έκλεισε, με όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις του Ιβάν Σαββίδη. Χρειάστηκε να γίνει και «αγώνας δρόμου», ώστε στις 23:59 να ανέβουν όλα τα έγγραφα στο αυτόματο σύστημα μεταγραφών που έκλεινε ακριβώς στις 00:00. Οι καθυστερήσεις οφείλονταν στην αποζημίωση που έπρεπε να πάρει ο παίκτης από τη Λυών, με την οποία είχε συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων για την τρέχουσα σεζόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία