Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «Θέατρο των Ονείρων» περιμένει τον ΠΑΟΚ!

Από όλους τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που τραβάει τα βλέμματα όλων.

Η ομάδα του Μάντσεστερ θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και παρά την καθοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, παραμένει μια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το γκρουπ του Έρικ Τεν Χαγκ τερμάτισε την περσινή σεζόν στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και η κατάκτηση του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι άφησε μια γλυκιά γεύση στο φινάλε της χρονιάς.

Το φετινό καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι, ξοδεύοντας έως τωρα 164 εκατ. ευρώ για τους Γιόρο, Ντε Λιχτ, Μαζράουι και Ζιρκζε, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και ο Ουρουαγουανός μέσος, Μάνουελ Ουγκάρτε.

Το θρυλικό Ολντ Τράφορντ ή αλλιώς το «Θέατρο των Ονείρων». Ένα απίστευτο γήπεδο το οποίο έκανε εγκαίνια στις 25 Μαρτίου του 1939 και έχει χωρητικότητα 74.310 θέσεις, θα περιμένει τον κόσμο του Δικεφάλου για ένα ανεπανάληπτο «ασπρόμαυρο» πάρτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει και στην Τουρκία ένα σημαντικό θέμα συζήτησης είναι οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version