Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το τρομακτικό ατύχημα του Εμμανουήλ Καραλή (video)

Ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν του προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, είχε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης, όταν του γλίστρησε, λόγω βροχής, το κοντάρι από τη βαλβίδα Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αλλά αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Μανόλο να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί στο στρώμα.

Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, ο Καραλής δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί. Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ. όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μερικές χιουμοριστικές αναρτήσεις. Αφού ανέβασε το βίντεο του ατυχήματος έγραψε: «για δική σας ενημέρωση, είμαι αρτιμελής».

Ενώ λίγο αργότερα μαζί με μια φωτογραφία που έχει κρυφτεί στην κουκούλα του, έγραψε: «Δυστυχώς η Ζυρίχη δεν ήταν για εμένα, αλλά όλα καλά. Μένω θετικός και όπως πάντα απολαμβάνω την διαδικασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version