Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τoπ προορισμός για μάνατζερ η Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή

Πόλος έλξης μάνατζερ είναι το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη και κυρίως για… ασπρόμαυρους λόγους. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν παρελάσει από την πόλη αρκετοί agents ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν στο πελατολόγιο τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το γεγονός πως η αγορά έχει ενημερωθεί για το ότι ο Δικέφαλος θα πάει σε ένα καλοκαίρι που θα ψάξει αρκετούς ποδοσφαιριστές κάνει αρκετό κόσμο να θέλει να προτείνει παίκτες στον Ζοσέ Μπότο. Ωστόσο, μεταξύ άλλων στη Θεσσαλονίκη ήρθαν και μεγάλα ονόματα μάνατζερ…

Ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο ατζέντης του Ίνγκι Ίνγκασον που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ήταν ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στην πόλη. Σειρά είχε ο ατζέντης του Σάστρε, που είναι το δεξί χέρι του διάσημου ατζέντη Φάλι Ραμαντάνι. Μάλιστα, συνοδευόταν και από διάσημο Ισπανό μάνατζερ, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μπέτις.

Ωστόσο, η πιο ηχηρή άφιξη ήταν αυτή του super agent, Φεντερίκο Παστορέλο! Ο Ιταλός μάνατζερ του Κοτάρσκι (φωτ.) την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση τόσο με τον Κροάτη κίπερ, όσο και με τον Ζοσέ Μπότο. Ο λόγος της άφιξης Παστορέλο που παρακολουθεί τον Κοτάρσκι στενά, ήταν για να μιλήσει μαζί του και να τον ανεβάσει, καθώς το τελευταίο διάστημα και αυτός παρακολουθεί μια πτώση στην απόδοση του.


Τελευταία νέα

Γκόμεζ: «Το γκολ της ΑΕΚ είναι φάουλ»

Ο τεχνικός του Βόλου Χοακίν Γκόμεζ στάθηκε στη διαιτησία του Φωτιά. Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας τόνισε χαρακτηριστικά...

Στην ίδια κατηγορία