Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόσιτς: «Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί ο Τσάλοφ»

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Μάλμε ο Φέντορ Τσάλοφ.

Η πρώτη συμμετοχή του Ρώσου επιθετικού στον Δικέφαλο απασχόλησε τα ΜΜΕ της πατρίδας του, με τον Ζόραν Τόσιτς να κάνει το σχόλιο του για την παρθενική εμφάνιση του 26χρονου φορ.

Ο πρώην παίκτης της Λαμίας και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε ότι ο Τσάλοφ θα χρειαστεί χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, εκφράζοντας την σιγουριά του ότι ο Ρώσος στράικερ θα δείξει σύντομα τις πραγματικές ικανότητές του.

«Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τώρα στο Europa League και προσπαθεί πάντα για υψηλούς στόχους. Για τον Φέντορ Τσάλοφ είναι σημαντικό να παίξει στη φάση των ομίλων, αλλά για να συμμετάσχει στο Europa League η ομάδα πρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα.

Ο Τσάλοφ έφτασε πρόσφατα. Κάθε παίκτης εκτός από τον Μπαπέ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Με την πάροδο του χρόνου, ο Φέντορ θα δείξει τα προσόντα του. Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, θα είναι στο ίδιο επίπεδο εκεί», ανέφερε ο Τόσιτς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version