Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόσοι Βόσνιοι θα είναι στην Τούμπα

Όλα φαντάζουν έτοιμα στην Τούμπα προκειμένου να φιλοξενήσει το ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου, με τους Βόσνιους να έχουν πάρει «γεύση» από τον αγωνιστικό χώρο κατά την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Στα αξιοσημείωτα δε πως έχουν στο πλευρό τους και μικρό πυρήνα οπαδών που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη αφορμή δοθείσης από το επικείμενο παιχνίδι με τον Δικέφαλο (24.07) και οι οποίοι ανέρχονται στους 150-160 καταλαμβάνοντας ορισμένες θέσεις από τη Θύρα 8.

Όπως γνωστοποιήθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε ένα πρώτο… καμπανάκι προς τους φίλους της, «οι συνθήκες σ´αυτόν τον αγώνα είναι αντικειμενικά δύσκολες. Οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με την πρεμιέρα εισόδου με νέο σύστημα, θα δοκιμάσουν την αντοχή όλων μας και χρειάζεται η υψηλότερη δυνατή συνεργασία για να αποφευχθούν συνωστισμοί.

Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει κάνει εγγραφή στο gov.gr και να εισάγει τον κωδικό του εισιτηρίου του, προκειμένου να λάβει το QR Code με το οποίο θα μπει στο γήπεδο. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να ολοκληρώσουν άμεσα την διαδικασία, καθώς είναι επικίνδυνο αν γίνουν μαζικές ταυτοποιήσεις τις τελευταίες ώρες πριν τον αγώνα, να δημιουργηθεί πίεση στο σύστημα και να προκληθούν καθυστερήσεις και συνωστισμός. Περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχουν προέλεγχοι.

Το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό από τις 16:30 προκειμένου να βοηθήσει όσους φιλάθλους έχουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Ggr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version